Les Muscleres

Les muscleres són un dels tresors gastronòmics del Delta de l’Ebre. Aquestes delicioses bivalves, també conegudes com a “musclos”, són una autèntica delícia per als amants del marisc i són considerades un producte estrella de la gastronomia catalana.

Les muscleres del Delta es caracteritzen per la seva excepcional qualitat i sabor únic. Crescudes en aigües salobres i nutritives de l’estuari de l’Ebre, adquireixen una textura tendra i un gust intens que les fa irresistibles per als paladars més exigents.

Els pagesos musclaires, dedicats al seu cultiu, treballen amb cura per assegurar-se que les muscleres creixin en un entorn natural i sostenible. Les muscleres es recol·lecten amb delicadesa i es preparen perquè arribin als mercats i restaurants en el seu punt òptim de frescor.

A la taula, les muscleres es poden gaudir de diverses maneres. Molts opten per cuinar-les al vapor o en una deliciosa salsa marinera, acompanyades d’una copa de vi blanc. El seu sabor únic i la seva textura suau les converteixen en una opció ideal per a plats de marisc, paella, fideuà i molts altres plats tradicionals.

Per als amants de la gastronomia i els productes locals, degustar les muscleres del Delta de l’Ebre és una experiència inoblidable. A més, amb cada mos, contribuïm a preservar i valorar la riquesa natural i cultural d’aquesta àrea única, protegida i estimada per tots els qui la coneixen.

en_GBEnglish
Open chat
👋 Can I help you?
Hello,

👋 Can I help you?