Far del Fangar

El Far del Fangar és una emblemàtica construcció situada al delta de l’Ebre. Aquest majestuós far, erigit a la Punta del Fangar, ofereix una vista espectacular de les terres deltaiques i el mar Mediterrani.

Amb els seus 58 metres d’altura, el Far del Fangar és un referent visual inconfusible per a navegants i visitants. Des de la seva posició privilegiada, guia els vaixells i els orienta amb el seu fascinant feix de llum, oferint-los seguretat i confiança en la seva ruta.

Aquest far, amb més de mig segle d’història, ha estat testimoni de nombrosos canvis en el paisatge del delta. Les seves parets de pedra resisteixen l’embat del vent i les inclemències del temps, mostrant la seva robustesa i valor com a símbol del lloc.

Per als amants de la natura i els paisatges marins, el Far del Fangar és un lloc imperdible. L’accés fins al far és una oportunitat per explorar la diversitat biològica i els hàbitats naturals que envolten el delta de l’Ebre, com les salines, les llacunes i les platges d’un indescriptible encant.

Descobreix el misticisme i la bellesa del Far del Fangar, captiva’t amb les seves històries i desvetlla els seus secrets. Sigui de dia o de nit, aquest far sempre és un punt de referència que ens recorda la grandesa de la natura i la importància de protegir i conservar aquest entorn privilegiat.

es_ESSpanish
Abrir chat
👋 ¿Te puedo ayudar?
Hola,

👋 ¿Te puedo ayudar?